Novosti|

U srijedu, 5. ožujka 2014. godine, članovi Kluba samozastupnika belišćanske udruge Zvono, posjetili su svoju lokalnu, narodnu knjižnicu u sklopu projekta Dan za knjižnicu.

Projekt je zamišljen tako da članovi Kluba samozastupnika, Savjeta mladih, volontera udruge Zvono i knjižničarke Gradske knjižnice i čitaonice Belišće, zajedno surađuju na što boljem uključivanju u društvo svih članova Kluba samozastupnika. Ovo je već četvrti susret knjižničarki i Zvonaša u ovoj godini, a ovaj put susretu je prisustvovao i Dinko Jukić, predsjednik Savjeta mladih. Članovi koji mogu samostalno čitati, odabrali su priče te ih čitali svima prisutnima i razgovarali o pročitanom. U tome im je aktivno pomagala i vodila druženje Jasna Žaja, koja je i zaposlena preko javnih radova prema projektu Dan za knjižnicu. U knjižnici su ih Vlasta, Jasna, Jelena i Jasna počastile sokovima i kiflicama koje je za sve pripremila Jasna Žaja.

Druženje i učenje sa Zvonašima nastavit će se i dalje, a sve u sklopu spomenutog projekta, za koji je knjižnica preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, dobila osobu zaposlenu do 10. lipnja 2014. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content