Novosti|

SI MladihU četvrtak, 20. lipnja 2013. godine u organizaciji grada Belišća, na Odmorištu „Drava“ u Bistrincima održana su natjecanja u ekipnim sportovima (odbojka na pijesku, odbojka i mali nogomet) prijavljenim za Sportske igre mladih. Natjecanje je otvorila pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić koja je pozdravila sve natjecatelje i poželjela poštenu igru.

Glavni cilj Sportskih igara mladih je omogućiti svim osnovcima sudjelovanje u organiziranim sportskim natjecanjima i drugim besplatnim aktivnostima tijekom ljeta. Najuspješnijim pojedincima i ekipama osigurano je besplatno mini ljetovanje u svojstvu sudionika završnice u Splitu. Izvanredna ideja o sportu i zabavi počela se širiti i dosegla je do susjednih zemalja. Program manifestacije dugoročno je vezan uz promotivno-edukativnu akciju „Živimo život bez droge, jer droga oduzima život“.

U kategoriji ženska odbojka na pijesku natjecale su se dvije ekipe: „Plavojke007“ i „Ćufte“. Ekipa „Plavojke007“, godište 1998. i mlađe, pobijedile su i plasirale se na Županijsko natjecanje koje će se za sve sportove održati u Osijeku.

U kategoriji ženska odbojka bila je prijavljena samo jedna ekipa „OK Belišće“ koja se direktno plasirala na Županijsko natjecanje.

U kategoriji muški mali nogomet, godište 2002. i mlađi, bila je prijavljena samo jedna ekipa „Prvaci“ koja se direktno plasirala na Županijsko natjecanje, dok su se ekipe „Kraljevi“ i „Bolje ikad nego nikad“ godišta 1998. i mlađi natjecali te je ekipa „Bolje ikad nego nikad“, u sastavu od 6 igrača, osigurala sudjelovanje na Županijskom natjecanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content