Novosti|

U srijedu 14. kolovoza 2013. godine na Bazenu u Belišću održan je sportski događaj „Igre na bazenu“ koji je izazvao velik interes Belišćana, ali i stanovnika okolnih naselja.

Prve su na scenu nastupile djevojke koje su se natjecale u odbojci na pijesku. Od tri prijavljene ekipe najuspješnija je bila ekipa „Stara škola“ za koju su nastupale Petra Berger, Ines Kričančić i Gabrijela Mikulić.

U 19 sati odigrala se revijalna vaterpolo utakmica u kojoj su nastupili igrači VK Krune iz Osijeka, a u 20h je počeo amaterski vaterpolo turnir. Na turnir se prijavilo čak osam ekipa koje su zajedno imale preko 80 igrača. S obzirom da je ovo bio prvi sportski događaj takve vrste u Belišću, organizatori su oduševljeni odazivom natjecatelja, ali i brojem gledatelja koji su bodrili sve hrabre vaterpoliste. Nakon razigravanja po grupama, u utakmici za treće mjesto ekipa „Denis i prijatelji“ je pobijedila „Černobile“ rezultatom 2:0, dok je u finalu ekipa „Dravske nemani“ pobijedila „Oštri gang“ 3:1. Za „Dravske nemani“ su igrali Ivan Orešković(c), Marko Jelkić, Matko Vicić, Petar Ivić, Denis Habus, Nino Vučković, Filip Ištoković, Matija Vincetić, Marko Bošković i Petar Iličić. Najboljim igračem turnira proglašen je Marko Jelkić koji je zabio pet golova. Nakon turnira, nastavljeno je druženje natjecatelja i gledatelja na Bazenu.

Inicijativa za ovakvo sportsko druženje je krenula od belišćanskih studenata Mislava Matišića i Svena Simova koji su i odradili najveći dio organizacije, a ideju su odmah u startu prepoznali i podržali Grad Belišće, TZ Grada Belišća, Bazen Belišće, CB Barba. Posebno hvala VK Kruni iz Osijeka i gospodinu Primorcu na svemu učinjenom u organizaciji turnira. Zahvaljujemo se i sponzorima CB Barba, optici Tin i autopraonici Belišće tours.

Vidimo se sljedeće godine u još većem broju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content