Novosti|

U subotu, 9. veljače 2013. godine, članice Izvršnog odbora Društva Naša djeca Belišće po prvi puta organizirale su zabavu za odrasle. Zabava se održala u svečanoj sali „Kristal“ u Belišću, a prisustvovalo je oko 130 osoba koje su se zabavljale do ranih jutarnjih sati, uz glazbu Aria Benda.
Na početku zabave sve goste pozdravila je predsjednica DND-a Ivana Belcar, a nakon toga prigodni program izvele su Lucija, Ana i Meri za što ih je pripremila mentorica Karmen Soldo.
Veselo iznenađenje večeri bio je nastup plesne skupine „Babe bez kočnica“, koje su oduševile sve prisutne svojim plesom i energijom. Umjesto klasičnih tombola, prodavane su pokladnice u kojima su bile skrivene četrdeset i dvije nagrade. Gotovo nijednog trenutka, osim tijekom večere, plesni podij nije bio prazan – plesalo se u parovima, u kolu, u “vlakiću”.
Uz prigodan program, pokladnice, ples i veselje, tijekom večeri je održan i „Ples srdaca“, a najsretniji su osvojili prigodne nagrade. Dobre kritike gostiju dobra su motivacija članicama DND-a da ovakva zabava postane tradicija u gradu Belišću.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content