Novosti|

Na temelju Plana aktivnosti i obveza prema Vatrogasnoj zajednici grada Belišće, nadnevka 29. kolovoza 2014. godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Gat uz suradnju Dobrovoljnog vatrogasnog društva Veliškovci u 18,00 sati održali su zajedničku taktičku vježbu na prostoru kraj Vatrogasnog doma. U taktičkoj vježbi sudjelovali su operativni članovi DVD-a Gat s navalnim vatrogasnim vozilom i DVD-a Veliškovci s kombi vozilom, gdje su korištenjem dva mlaza vode iz navalnog vozila i jednim mlazom s hidrantske mreže, gasili improvizirani požar. Vježba je u cijelosti uspjela, a istu je nadzirao zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčič.

U sklopu navedene aktivnosti obavljen je stručni nadzor vatrogasne postrojbe DVD Gat od strane zapovjednika VZG Belišće, gdje je uvidom u stanje vatrogasne tehnike, skupne opreme, osobne opreme, način organiziranja i pripravnosti u slučaju intervencija i ostalo, konstatiralo s zadovoljavajućom ocjenom.

Samu izvedbu taktičke vježbe su pratili brojni članovi matičnih društava i ostali mještani. Nakon vježbe ispred Vatrogasnog doma obilježen je prigodan govor od strane predsjednice DVD-a Gat, Ljerke Vučković povodom 90 obljetnice postojanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva, gdje se zahvalila svim čalnovima na požrtvovnosti i radu u društvu. Ujedno uz nazočnosti zapovjednika VZG Belišće Dubravka Čovčić podjeljena su brončana priznanja zaslužnim članovima društva. Uslijedila je zahvala Gradu Belišću, VZG Belišće i svim članovima koji su pomogli u uređenju društvenih prostorijama i razvoju društva, a nastavilo se s ugodnim druženjem svih prisutnih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content