Novosti|

DSC03396Dana 11. ožujka 2013. godine, s početkom u 10 sati, održana je izvještajna sjednica Skupštine i Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Belišća.
Na sjednici su podnesena izvješća o radu Turističke zajednice grada Belišća za 2012. godinu, o financijskom poslovanju Turističke zajednice grada Belišća za 2012. godinu i izvješće Nadzornog odbora. Turistička zajednica grada Belišća u prošloj godina provela je mnogobrojne aktivnosti kao što su maskenbal, Gnijezdo sa 1 000 pisanica, Volim Belišće, ali čisto, Dan grada, Streetball, otvorenje bazena, čiklijada, roštiljada, biciklom do spomenika, ljetno kino, fišijada, Jesenska noć, Festival bundeva, Božićni sajam, Badnjak, doček Nove godine, a podupirala je i brojne programe u organizaciji belišćanskih udruga.
Javljanjem na natječaje za potpore HTZ-a (Hrvatske turističke zajednice) turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima, TZ grada Belišća dobila je četiri projekta te su na taj način povećani prihodi Turističke zajednice, a kupljeni su štandovi, šatori, postavljena smeđa signalizacija i info pano.
Zbog povećanog obujma posla Turistčke zajednice, na sjednici je usvojen prijedlog o osnivanju turističkog ureda u gradu Belišću, a javni natječaj za voditelja ureda planira se provesti već od 15. ožujka 2013. godine.
Na sjednici gradonačelnik je upoznao članove s novim planovima i projektima među kojima je javno snimanje emisije „Lijepom našom“ te projekt pod nazivom „Gradski vrtovi“.

DSC03395

DSC03399

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content