Novosti|

DSC_2078U subotu, 23. veljače 2013. u prostorijama udruge “Zvono”, održana je radionica “Politika ni(je) za mene” u organizaciji i provedbi Info centra iz Osijeka, a u suradnji s udrugom „Zvono“/ Info- točkom za mlade „INFO ZvONA“.
Na radionici su sudjelovali mladi s područja grada Belišća; predstavnici mladeži svih političkih stranaka iz naše lokalne zajednice, članovi Savjeta mladih grada Belišća, članovi Kluba samozastupnika udruge Zvono, volonteri udruge Zvono, predstavnici Centra mladih Belišće i ostali. Sudionike radionice su pozdravili predsjednica udruge Zvono Mira Anić te gradonačelnik grada Belišća Zvonko Borić, koji je i aktivno sudjelovao u radionici te uz ostalo pozvao Savjet mladih da se pridruži gradskim vijećnicima na put u Sveti Križ Začretje kako bi uspostavili suradnju s mladima ove prijateljske općine.
Osim što se tema pokazala zanimljiva svim mladima te uz ugodnu atmosferu donijela neke nove spoznaje i rezultate, Info ZvONA je nastavilo svoju već uspješnu suradnju sa Info centrom za mlade iz Osijeka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content