Novosti|

U prostorijama Doma umirovljenika u Belišću, u ponedjeljak, 25. ožujka s početkom u 18,00 sati održana je Izborna Skupština Udruge umirovljenika grada Belišća. Skupštinu je otvorio predsjednik udruge Ivan Kopjar u nazočnosti članova udruge i gostiju: predsjednice Županijske koordinacije Sužnjević Mariju, predsjednika Udruga umirovljenika iz Valpova, Bizovca, Petrijevaca i Satnice, predsjednika Gradskog vijeća Belišća Dejana Šovagovića, direktora “Kombela” Slavka Marjančevića, gradonačelnika Zvonka Borića i dogradonačelnice Mariju Ilić.
Radno predsjedništvo u sastavu: Ilić Marija – predsjednica, Schneider Franjo-član i Jurina Mirko-član, vodili su Skupštinu na koju je usvojen Poslovnik o radu. Godišnje izvješće o radu Udruge podnio je predsjednik Kopjar Ivan koji je izrazio zadovoljstvo radom u Udruzi i zahvalio se svim članovima Upravnog odbora na radu, što se kroz prošlu godinu organiziralo mnogo druženja kao što su: zabave, izleti, kupanja u Bizovačkim toplicama, ljetovanja na moru, posjet bolesnim osobama, održani turniri i razna sportska druženja, te se organiziralo za naše članove po povoljnim cijenama upis živežnih i suhomesnatih proizvoda. Na skupštini su podnesena i godišnja izvješća svih Komisija koje su aktivno radile u Udruzi, te financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora. Plan rada za 2013. g. i financijski plan jednoglasno su usvojeni.
Nakon razrješenja dosadašnjih izabranih članova svih odbora, na prijedlog Kandidacijske komisije, jednoglasno su izabrani na novo mandatno razdoblje sljedeći dužnosnici:
Kopjar Ivan – predsjednik Udruge,
Hornung Krunoslav – dopredsjednik Udruge,
Članovi Stegovnog suda: Grgić Mile, Puljak Stjepan i Pavlinić Max,
Članovi Nadzornog odbora: Salajić Stojanka, Hajnc Zvonko i Veić Evica,
Članovi Upravnog odbora: Kopjar Ivan, Hornung Krunoslav, Žulj Šima, Ilić Marija, Schneider Franjo, Bošnjaković Zdenka, Čordaš Emica, Šimić Monika, Jelkić Zvonko, Anić – Ivičić Vesna, Pichler Ivan, Ujvari – Čeh Ivan, Jurina Mirko, Vuksanić Radoslav, Katalinić Marica, Novoselec Mara i Pavošević Ivan.
Nakon završene Skupštine uslijedio je domjenak i druženje uz glazbu za sve goste i članove Udruge.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content