Novosti|

U srijedu 7.11.2012., pod predsjedanjem predsjednika TZ Zvonka Borića, održana je 3. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Belišća na kojoj je razmatran Prijedlog programa rada i financijski plan za 2013. godinu koji će biti predložen Skupštini na usvajanje. Glavni ured Hrvatske turističke zajednice donio je bitne izmjene koje se odnose na detaljniju razradu svih planiranih programa i financijskih sredstava te smo se novih pravila i mi morali pridržavati. Za 2013. godinu planirana su sredstava u iznosu od 170.100,00 kn, što je povećanje za 40.000,00 kn u odnosu na ovu godinu, a ostvarila bi se povećanjem vlastitih prihoda i prihodima iz državnog proračuna.

Na sjednici su se članovi osvrnuli na manifestacije koje su održane tijekom ove godine i zaključili da je organizacija bila na visini a odaziv sugrađana i iznad očekivanja. Plan je nastaviti tako i u idućoj godini s naglaskom na promociju i apliciranje projekata na natječaje (kao što je to rađeno i protekle dvije godine ).

Članovi su iznijeli svoje ideje i prijedloge novih događanja od kojih će neki biti uvršteni u turističku ponudu i proračun za iduću godinu. Također je donijeta odluka da Upravni odjel za financije i proračun (koji vodi knjigovodstvo Turističke zajednice) u što skorijem roku članovima dostavi uplatnice za članarinu za 2012. godinu. Članovi Turističkog vijeća bili su jedinstveni u odluci da se u što skorijoj budućnosti mora poraditi na proširenju turističke ponude na području grada Belišća, podizanju turističke ponude na još višu razinu i razradi plana za privlačenje većeg broja stranih turista te na taj način omogućiti pravu promociju ljepota našeg grada i prigradskih naselja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content