Novosti|

Društvo naša djeca Belišće je po treći puta organiziralo Dan dječjih igara i to u subotu 24. rujna. Ova tradicionalna manifestacija «Igri u čast» održala se na nogometnim terenima NK «Belišće», a u njoj su sudjelovali učenici nižih razreda Osnovne škole «Ivana Kukuljevića» Belišće, djeca iz Dječjeg vrtića «Maslačak» i gosti iz Valpova Odred izviđača IOVALLIOS.

Uz jednostavne i zabavne igre, svoj djeci smo željeli pružiti nekoliko prijepodnevnih sati igre, smijeha i zabave. Igre koje smo odredili za ovaj dan bile su jednostavne i nisu bile natjecateljskog karaktera. Prije svega, cilj je bio da djeca kroz zabavne igre provedu ugodno prijepodne, da jačaju zajedništvo u svojoj grupi, odnosno razredu, te da jedni drugima daju podršku u izvršenju i najjednostavnijih i najzabavnijih igara, istaknula je predsjednica DND-a Belišće Ivana Belcar.

Sve sudionike na početku je pozdravila predsjednica DND-a Belišće, a treće DANE IGARA svečano je otvorila dogradonačelnica Belišća Marija Ilić koja je ovom prigodom pohvalila članove udruge koji svojim nesebičnim volonterskim radom pomažu djeci Belišća.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content