Novosti|

U sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se obilježava od 15. studenog do 15. prosinca volonteri Centra mladih Belišće uz pomoć predstavnice Savjeta mladih grada Belišća organizirali su tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom ” SPORTOM PROTIV OVISNOSTI 2013.” Turnir natjecateljskog karaktera bio je namijenjen djeci i mladima grada Belišća, prigradskih naselja ali i svim onima koji su svoje subotnji dan 16. studenog 2013. od 8,00 do 16,30 h odlučili provesti na parketima Nastavno-športske dvorane Belišće.

Sudjelovale su ekipe:
PATKIĆI, DJEČACI I MARIJAN, KRATKI SPOJ,ŠUMARI, ZADNJI TRZAJI, NO NAME, ČEMPRESI, JAZAVCI, METAK U ZAVOJU, UKISELJENI KRASTAVCI, BARABERI BELIŠĆE, TIGROVI, FIREBALL, NAS 6, LUDA BRAĆA, MAJSTORI, TRADICIJA, ŠMEKERI, EGIJEVI SINOVI, NEMA PREDAJE, OPAKI, BRATZ SHINNY ANGELS, EKIPA BREMSE, NIGERI, NINĐA KORNJAČE, BLU BERI, JAGODICE,

Ekipe su činile natjecateljski tim od 200-tinjak djece i mladih koja su se sportski borila na terenu za pobjedu uz kontrolu pravila igre od strane suca Borisa.

Osvojena mjesta turnira:
1. NEMA PREDAJE-kategorija (stariji)
1. BREMSE-kategorija (srednji)
1. DJEČACI I MARIJAN-kategorija (mlađi)

Volonteri Centra mladih organizatori: Mateo, Igor, Sanja, Monika, Martin, Tomislav, Goran, Ivan, Boris,Dijana, Matej
Podrška organizaciji: Andreja Breljak, Savjet mladih Grada Belišća

Zahvala:
Zhavaljujemo se Gradu Belišću na posudbi razglasa, Zvonku Hartmanu na ustupljenom terminu u Nastavno-Športskoj dvorani Belišće, Policijskoj postaji Valpovo za kontrolu sigurnosti, Medijima koji su popratili našu ovogodišnju aktivnost ”SPORTOM PROTIV OVISNOSTI 2013.”


CENTAR MLADIH BELIŠĆE
Vij.S.H.Gutmanna 12
31 551 Belišće
Tel.: 031 / 665 – 603
Web: www.belisce.eu/cm
Predsjednik CM-a: Goran Mihaljević

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content