Novosti|

U povodu dvadesete godišnjice djelovanja, Udruga udovica hrvatskih branitelja iz domovinskog rata RH Valpovo – Belišće organizirala je u razdoblju od 28. do 30 rujna prigodni program. U obilježavanju ove vrijedne obljetnice sudjelovali su i predstavnice 21 udruge udovica hrvatskih branitelja iz cijele Hrvatske, a program je započeo u petak dobrodošlicom domaćina i potpisivanjem Povelje prijateljstva. U obilježavanju ove visoke obljetnice sudjelovao je i gradonačelnik grada Belišća Zvonko Borić koji je iskoristio i priliku da svim sudionicima predstavi Belišće.
U subotu, drugog dana, program je započeo odavanjem počasti poginulim braniteljima kod spomenika u Belišću na lijevoj obali Drave. Nakon toga, održane su tematske i kreativne radionice, ali i sportsko-rekreativne aktivnosti uz malonogometnu utakmicu. U subotu navečer održana je svečana večera uz predstavljanje zaključaka i rezultata te uz druženje svih sudionika.
Ovaj program provodio se u suradnji sa Zajednicom udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata uz financijsku potporu Ministarstva hrvatskih branitelja RH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content