Novosti|

Povodom Međunarodnog dana obitelji, u srijedu 15. svibnja 2013. godine u Vijećnici grada Belišća zamjenica gradonačelnika Marija Ilić održala je primanje za bračne parove, s područja grada Belišća i prigradskih naselja, koji su proslavili 50 godina braka.

U današnje vrijeme kada se mladi sve teže odlučuju na brak, kada su rastave brakova sve češće i kada rijetko tko doživi tolike godine, slaviti 50. godišnjicu braka je nešto neprocjenjivo i vrijedno za istaknuti, rekla je zamjenica gradonačelnika, čestitavši slavljenicima i uručivši im poklone.

Pozivu gradonačelnika na proslavu zlatnog pira ove godine odazvali su se: Nada i Mato Partić, Marica i Mijo Varga, Marija i Žiga Čovčić, Anna i Josip Gostinski, te Kata i Tomo Golik koji ove godine slave 60. godišnjicu braka.
Međusobno druženje, razmjena iskustava i evociranje uspomena nastavljeno je uz zajednički ručak.

Ni jedna obitelj nije savršena, ali obitelj koja se drži zajedno može pomoći svakom svojem članu da se osjeti ispunjenim, boljim, zadovoljnijim i sretnijim.
Ubrzani tempo života ne ostavlja vremena da jedni drugima uputimo toplu riječ ili pogled, dovoljno pažnje i razumijevanja.Usprkos tome, potrebno je pokušati očuvati toplinu, zajedništvo i ljubav među svim članovima svoje obitelji, jer bez nje bili bi izgubljeni, osamljeni, tužni.Obitelj je temelj iz kojeg kao djeca idemo u svijet i u koji bi se trebali uvijek radosni vraćati, jer obitelj je uvijek na prvom mjestu.
Iskrene čestitke ovogodišnjim slavljenicima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content