Novosti|

S ciljem stvaranja uvjeta za učinkovitiji lokalni prijevoz, Grad Belišće, u suradnji s koncesionarom tvrtkom App d.d., a u dogovoru s povjerenicima prigradskih naselja, utvrdio je novi vozni red u lokalnom linijskom prijevozu putnika na području grada Belišća, a koje se primjenjuju od 25. rujna 2017. godine.

Svi polasci i dolasci u Belišće od sada će biti s Autobusnog kolodvora umjesto dosadašnjeg stajališta autobusa kod Bel-porte. Autobusi i dalje prometuju kroz sva prigradska naselja prema utvrđenom redoslijedu vožnje, kako u jutarnjim tako i u poslijepodnevnim te večernjim satima, a točne termine polazaka i dolazaka možete vidjeti u nastavku.

Cijene prijevoza ostaju nepromijenjene. Za radnike i ostale građane cijene karata u jednom smjeru su sljedeće: za udaljenost 0-5 km 6 kn, a za udaljenosti veće od 5 km 8 kn. Iznos mjesečne karte za radnike i ostale građane su sljedeće: 0-5 km 250 kn, a za udaljenosti veće od 5 km 350 kn.

Pravo na besplatan prijevoz ostvaruju učenici osnovnih škola koji putuju na relaciji Gat-Veliškovci i Tiborjanci i obrnuto, koji pohađaju Područnu školu u Veliškovcima, te na relaciji Bistrinci-Belišće i obrnuto, kao i na relaciji Belišće-Belišće, te sva djeca iz ostalih prigradskih naselja koji pohađaju Osnovnu školu Ivana Kukuljevića u Belišću. Isto tako, učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području grada Belišća, ostvaruju pravo na besplatan prijevoz lokalnim linijskim prijevozom na području cijeloga grada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content