Novosti|

U subotu, 20. siječnja 2018. godine u popodnevnim satima ekipa članova «B» DVD-a Belišće  nastupila je na 4. Kupu «Milenko Vučković» u spajanju usisnog voda u društvenom domu u Novoj Gradišci, gdje se održalo vatrogasno natjecanje u četirima kategorijama članova.

Navedeno natjecanje, koje je veoma zanimljivo za vatrogasne ekipe u zimskom periodu, jer iste nastoje održati uvježbanost i brzinu za vatrogasna natjecanja koje predhode tijekom godine.

Ekipa DVD-a Belišće nastupila je na natjecanju u kategoriji članova «B» (starosna dob preko 30 godina) u sastavu: Ivan Rebernik, Stjepan Pavoković, Ivan Kovačević, Dominik Nemec, Josip Bratuševac i Mario Pernar, ostvarivši odličan rezultat osvajanjem prvog mjesto od 8 ekipa.

Vježba je izvedena za 21,88 sekundi bez grešaka čime su ostvarili 478,12 boda, gdje su bili bolji za 0,53 sekunde od druge plasirane ekipe DVD-a Virovitice s odrađenom vježbom u vremenu od 22,41 sekunde i ostavarenih 477,59 boda.

Ovom prilikom čestitamo ekipi DVD-a Belišća na ostavarenom rezultatu uz podršku daljnjeg napredovanja i ostvarivanja odličnih rezultata, sa željom dobrog prezentiranja vatrogastva grada Belišća.

Tekst: Dubravko Čovčić, zapovjednik VZG-a Belišće

 

Odgovori

Close Search Window
Skip to content