Novosti|

Dana 7. veljače 2013. godine gradonačelnik grada Belišća Zvonko Borić, dogradonačelnica Marija Ilić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić ugostili su u Gradskoj upravi grada Belišća devetogodišnjeg Lea Srđenovića, mladog i talentiranog vozača kartinga. Leo je učenik III. c razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića, a vožnjom kartinga se počeo baviti s pet godina.

Na kraju sezone 2012. godine, nakon odvoženih šest natjecanja (12 utrka) u klasi mini kart, a koje se boduju za Prvenstvo Hrvatske, Leo u konkurenciji 17 dječaka i djevojčica iz cijele Hrvatske zauzima treće mjesto. Istovremeno s natjecanjima u Hrvatskoj Leo se natječe na utrkama Sportstil kupa u susjednoj Sloveniji i Italiji, gdje je ove godine na kraju prvenstva zauzeo drugo mjesto.

Gradonačelnik je Leu čestitao na uspjehu i poželio mu da u nastupajućoj sezoni bude još uspješniji. Također je Lea pozvao da i dalje bude marljiv učenik i da uz svoje sportske obaveze ne zanemari one školske. U skladu s mogućnostima Grad će pomoći Leovim roditeljima koji izdvajaju značajna sredstva za odlazak na treninge i natjecanja koja se odvijaju ne samo u Hrvatskoj, nego i u Sloveniji, Italiji pa i dalje.

Sve dodatne informacije o Leu mogu se vidjeti na stranici www.leo1.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content