Novosti|

U nedjelju 4. svibnja poseban koncert održali su gosti s Umjetničke akademije Osijek. Gabrijela Škrabal (sopran), Filip Hozjak (tenor), Boris Šili (bariton), Ante Blažević (klavir), Renata Karša (klavir) i njihov umjetnički voditelj Berislav Jerković priuštili su krasan doživljaj u nizu događaja kojima se ove godine obilježava 130 godina postojanja grada Belišća.

Pjevači s Umjetničke akademije donijeli su nam u Gradsku vijećnicu dašak opera izvodivši arije poznatih naslova kao što su Traviata, Don Pasquale, Figarov pir, Šišmiš… Izvođači će za nekoliko dana sudjelovati na međunarodnom natjecanju tako da smo ih imali prilike čuti u najboljem njihovom izdanju!

Bio je to nesvakidašnji događaj za naš grad i sugrađane koji su puni dojmova dugotrajnim pljeskom pozdravili naše goste. Prigodnim riječima nazočne je pozdravila ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg Silvija Kifer i voditeljica glazbene škole Valpovo Tihana Ivanković, najavivši nastavak suradnje s Umjetničkom akademijom i nove koncerte. Tako je već u četvrtak 8. svibnja u 18 sati koncert svih odjela glazbene škole uz zbor i glazbenu igraonicu pod nazivom „Gradu za rođendan“. Dobro nam došli!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content