Novosti|

Kuglački klub Željezničar iz Belišća, drugu godinu za redom uključio se u obilježavanje hrvatskog olimpijskog dana. Tom prigodom kroz gradsku kuglanu prodefiliralo je 100-tinjak djece i mladih u dobi od 6-23 godine, uz prisutnost brojnih promatrača (roditelja, prijatelja i ostalih). Gradska kuglana jednostavno je bila krcata kako u gledalištu tako i na kuglačkim stazama. Svi članovi kluba počevši od najmlađih do najstarijih uključili su se u akciju i svesrdno pomogli da se nazočni osjećaju ugodno. Kao gosti, u akciju su se priključili i najstarija skupina „Medvjedići“ dječjeg vrtića „Maslačak“ Belišće. Dogradonačelnik gosp. Domagoj Varžić obratio se okupljenima i izrazio zadovoljstvo odazivom djece, te želju da se ovakva okupljanja nastave i ubuduće.
Na kraju, najljepši opis događanja bile bi riječi tete iz vrtića gđe. Sandre Glasovac:
„Ovom prigodom želim u ime skupine “Medvjedići”, najstarije skupine u vrtiću “Maslačak” Belišće, njihovih roditelja, i nas odgojiteljica (Branka i Sandra), pohvaliti organizatora, Kuglački Klub Željezničar Belišće, na dočeku, strpljenju i spremnosti na dalju suradnju.
Naime, jučer je 30 djece predškolske skupine “Medvjedići” po prvi puta imalo mogućnost susresti se sa ovim sportom, prostorom kuglane i trenerima Kluba. Djeca su strpljivo čekala u redu i okušavala se u prvim kuglačkim koracima. Njihov prvi trening trajao je gotovo dva sata. Na njihovim licima mogla se vidjeti samo radost. Na licima roditelja čuđenje, zadovoljstvo…
Roditelji su požurivali djecu… jer se djeci još nije išlo kući.
Roditelji su zahvaljivali nama, mi zahvaljujemo kuglačkom klubu, njegovim članovima (ne mogu ih pojedinačno nabrajati jer ih ne poznajem sve po imenu) na vrhunskoj organizaciji i susretljivosti, a nadasve, spremnosti na daljnju suradnju.
Možda jednog dana netko iz “Medvjedića” postane vrhunski kuglač – a on će moći reći: “Pa ja sam počeo/la kuglati još u vrtiću!”

Hvala, osjećali smo se kao prvaci jer smo bili u društvu prvaka!

Vidimo se uskoro!

Puno uspjeha u radu i daljnjem takmičenju!“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content