Novosti|

untitled Turistička zajednica grada Belišća upućuje Javni poziv svim udrugama, institucijama, mjesnim odborima i svim građanima grada Belišća za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji „Volim Belišće, ali čisto“ koja će se održati u subotu, 20. travnja 2013.godine u vremenu od 10 do 13 sati.
I ove godine se uključujemo u akciju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš, koja se provodi u sklopu globalnog pokreta Let´s do it! i svjetske akcije World Cleanup 2013.

Povodom Dana grada 1. svibnja, pozivamo Vas da se odazovete našoj tradicionalnoj akciji „Volim Belišće, ali čisto“, kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove udruga i institucija da pomognu pri uređenju i čišćenju oko svojih sjedišta.
Koji dio Belišća i što namjeravate čistiti i urediti, molimo da javite Silviji Kifer na broj telefona 400 – 633. Također nas obavijestite ukoliko ćete akciju čišćenja provesti prije 20. travnja, kako bismo sve uspjeli evidentirati i dokumentirati za kasniji izvještaj.

Prošle smo godine, u sklopu akcije, očistili i sanirali 5 divljih odlagališta, ali ukoliko imate saznanja da negdje još postoje, molimo da nas i o tome obavijestite na telefon 400-633.

Sve udruge grada Belišća trebaju poslati najmanje dva volontera koji će doći u subotu, 20. travnja 2013.g. u 10 sati ispred Ljetne pozornice gdje će im se dodijeliti zadaci, a prije subote, najkasnije u četvrtak, 18. travnja potrebno je obavijestiti Turističku zajednicu grada Belišća, na već spomenuti telefonski broj, o imenima i prezimenima volontera koje ćete poslati na akciju.

Zajedničkim snagama učinimo da naš grad u ovim proljetnim danima i sam procvjeta, svi zajedno, učinimo ga ljepšim!

Očekujemo vas s veseljem!

zelena_cistka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content