Novosti|

Posljednji dan siječnja 2017. godine, otvorena je izložba „Dvadeset godina stvaralaštva Suzane Lešnjaković“ u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Belišće.

O Suzani i njezinim radovima govorili su ravnateljica Knjižnice Vlasta Putar i predsjednik likovne udruge “Bel-Art” iz Belišća, Ivan Vajda. Ivan je istaknuo Suzanin kontinuitet slikanja od dvadeset godina, koliko je i članica belišćanske likovne udruge. Posebnost njezina izričaja očituje se u tehnici ulja na stakla, koja je ne samo izraz njezine individualnosti, već i odraz kreativne mašte koju ugrađuje u svoje slike, pretežno motiva mrtve prirode.

Za glazbeni i poetski ugođaj pobrinuli su se Suzanini dugogodišnji prijatelji, Predrag Matijanić i Frano Budić, a svima prisutnima toplo se zahvalila i sama autorica.

Suzana Lešnjaković sudionica je dvjestotinjak likovnih izložbi, a ovo je njezina sedma samostalna izložba koju je, povodom dvadesete godišnjice svog amaterskog likovnog stvaralaštva, odlučila pokloniti svom rodnom Belišću.

Svi zainteresirani radove mogu pogledati do 20. veljače 2017. godine u holu zgrade Gradske uprave i Knjižnice.

Foto: Tin Lacković, Zaim Saljiji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content