Novosti|

unnamedU ponedjeljak 23. lipnja u prostorijama Velike vijećnice Grada Belišća održana je redovita izborna skupština Društva Naša Djeca Belišće.

Predsjednica DND-a Ivana Belcar tom je prilikom podsjetila prisutne na većinu akcija koje su održane u organizaciji ili uz sudjelovanje belišćanske udruge, a bilo ih je mnogo. Dječji maskenbal, Cvjetni korzo, obilježavanje Dječjeg tjedna, organizacija besplatnih subotnjih igraonica za djecu koja nisu polaznici vrtićkog programa uz volontersku potporu odgojiteljica, održavanje predstava za djecu i roditelje, omogućavanje razmjene/prodaje školskih udžbenika u prostorijama udruge, u svemu tome sudjelovali su članovi udruge na čije je čelo na ovoj skupštini ponovno izabrana Ivana Belcar.

Verifikacijska komora u sastavu Veronika Vučetić, Suzana Svoboda i Martina Jelkić provela je postupak o razrješenju i ponovnog imenovanja predsjednice, ali i dopredsjednice te ostalih za rad ovakve udruge neophodnih tijela. Na mjesto dopredsjednice udruge, umjesto dosadašnje dopredsjednice Ružice Kazimić, izabrana je Melita Vujičić, tajnica je i dalje Sandra Glasovac, a za članove izvršnog odbora izabrane su Ana Basrak, Renata Berečić, Jelena Čolaković, Jasna Čordaš, Tihana Flajc, Martina Petersdorfer, Karmen Soldo, Jasmina Šimić Berečić te Aleksandra Šrepfler, dok su za članove nadzornog odbora izabrane Jasna Anočić, Kristina Mandić i Branka Vidaković. U gradu koji s pravom nosi titulu Grad prijatelj djece, volonteri ove udruge i dalje će raditi za upravo za djecu i dobrobit djece, a predsjednica Ivana Belcar na kraju je zaključila kako se nada da će u srcima ljudi i dalje biti mjesta za djecu Belišća, kao i za aktivnosti i manifestacije koje su rado posjećene u tom gradu.

Odgovori

Close Search Window
Skip to content