Novosti|

a3d8571ff405f79187754e6e23c7cdc3Gradska knjižnica i čitaonica Belišće u zadnjih par godina uvodi i igračke u svoj fond kako bi obogatila sadržaj za korisnike knjižnice, pogotovo za manju djecu. Prema knjizi inventara knjižnica do sada posjeduje igračaka 217 igračaka, a taj fond se i dalje popunjava. Zato su se u knjižnici jako obradovali donaciji mladog hrvatskog dizajnera Marka Pavlovića koji je poklonio svoje inovativne didaktičke igračke “Oblo” za dječji odjel knjižnice. Njegove igračke namijenjene su predškolcima i osvojio je brojne nagrade za dizajn. Najnoviji izum su mu 3d puzzle pod nazivom „Logiq Tower“.

Inače, u Gradskoj knjižnici Belišće podsjećaju sve korisnike da knjižnica od ponedjeljka, 2. rujna, pa nadalje, radi po svom uobičajenom radnom vremenu: pon-pet 8-19 i sub 9-12. Pauze ostaju iste kao i sto godina, 9.30-10 i 16.30-17 sati. Isto tako, završava i akcija „S pet knjiga na godišnji” te će od rujna korisnici moći posuditi samo tri knjige na rok od 20 dana.

Također, knjižnica obavještava svoje korisnike da će u subotu, 31. kolovoza, biti zatvorena, jer će već tradicionalno sudjelovati na Pekmezijadi koju organizira Turistička zajednica grada Belišća. Vaše knjižničarke možete pronaći u Pekmez-ulici, u subotu od 9 do 12 sati.

Fotografija preuzeta sa www.oblospheres.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content