Novosti|

Kako su prve dvije sezone Gradske lige pokazala veliki interes kuglača rekreativaca, čime je uključen znatan broj osoba oba spola i svih dobnih skupina, kuglači rekreativci ponovo imaju prilike okušati se u ovakvom vidu natjecanja i zabave.
U 2. sezoni Gradske lige nastupalo je 9 ekipa. 50 posto više nego u prvoj sezoni. U ligu je bilo prijavljeno 58 sudionika, od toga 18 žena i 40 muškaraca.
Utakmice će kao i do sada biti odigravane četvrtkom od 20,00 sati i petkom od 19,00, a kada dozvoljava raspored kuglane i od 17,00, te po potrebi i subotom.
Igra se sa četiri igrača/ice s mogućnošću četiri zamjene, dva puta po trideset hitaca mješovito, 15 pune i 15 čišćenje.
U ligu se mogu uključiti samo amateri, odnosno igrači/ice koji ne nastupaju, odnosno nisu registrirani za neke druge lige.
Tri najbolje ekipe nagrađuju se peharima, a najbolji igrač i igračica medaljama.
Svi rezultati, kompletna statistika i poredak, kako ekipni, tako i pojedinačni biti će evidentirani, te objavljivani, kako putem oglasne ploče na kuglani, tako i putem lokalnih medija, tjednik Valpovština info i, Hrvatski radio Valpovština. Također i putem Internet medija, portala Web povezuje ljude (www.belisce.eu) sa svim pokazateljima lige i portala MO Belišće (www.mo-belisce.com).
Prijave za ligu traju do 27. studenog (srijeda) do 20,00 sati kada će biti održan sastanak između predstavnika ekipa i voditelja lige. Sve potrebne obrasce kao i detaljnije informacije zainteresirani mogu dobiti na kuglani. Kotizacija za ligu iznosi 220,00 kn.

Voditelj lige
Jasenko Kardum – Gašo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content