Novosti|

DSC03148U ponedjeljak 18. veljače 2013. godine gradonačelnik Zvonko Borić posjetio je članove Judo kluba „Belišće“ na njihovom treningu. Uz predsjednika kluba Pavu Ištokovića, nazočni su bili i roditelji djece koja treniraju u klubu koji posljednjih godina postiže zapažene rezultate.
Na nedavno održanom prvenstvu Osnovnih škola Osječko-baranjske županije, u konkurenciji 24 osnovne škole, ovi su mladi judaši ekipno osvojili 1. mjesto. Na prvenstvu Slavonije i Baranje za dječake i djevojčice Lea Iharoš je osvojila 1. mjesto, a Luka Anić i Luka Rold 3. mjesto u svojim kategorijama.
Na prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice Lea Iharoš osvojila je 1. mjesto, u kategoriji mlađih kadeta Marija Pavlović je bila treća, a Ana-Marija Rušanac je bila sedma. U slobodnoj borbi Filip Ištoković osvojio je 1. mjesto isto kao i u Combat grapplingu, a Branimir Ištoković je bio drugoplasirani.
Klub ukupno broji 51 člana od čega su 31 registrirani natjecatelj, a 20 rekreativci.

Gradonačelnik je čestitao predsjedniku kao i mladim judašima na uspjesima te klubu obećao financijsku pomoć za kupnju judo opreme kako bi se na predstojećem prvenstvu Hrvatske u judu prezentirali u što boljem svjetlu i nastavili nizati zapažene uspjehe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content