Novosti|

U ponedjeljak 3.ožujka u Maloj vijećnici grada Belišća gradonačelnik Dinko Burić održao je svečano primanje za članove belišćanske HVIDR-e. Tom prigodom uručio im je prijenosno računalo i pisač. Računalo su u ime invalida Domovinskog rata primili predsjednik udruge Pavo Milekić, dopredsjednik Dragomir Šimić i predsjednik Nadzornog odbora Ivica Vidošić.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo i radost što je tako brzo od osnivačke skupštine HVIDR-a Belišće postigla visoku razinu organiziranosti i uvjerenje da će nošeni entuzijazmom ostvariti zapažene rezultate na okupljanju i organiziranju i drugih pripadnika braniteljskih udruga i zajedno s njima organizirati primjerenu aktivnost, te nadu da će ih dobra opremljenost elektroničkim pomagalima učiniti još spremnijima za izvršenje značajne misije. Obećao je i trajno riješiti prostor za redoviti rad da bi se mogli stvoriti svi potrebni preduvjeti za dobar i koristan rad udruge.

U ime HVIDR-e Belišće gradonačelniku je na vrijednoj donaciji zahvalio predsjednik udruge Pavo Milekić te naglasio da su nakon 11 godina nerada HVIDR-e koja je formalno okupljala članstvo s područja Valpovštine organizirali HVIDR-u Belišće, a u njenom sklopu i branitelje invalide s područja Belišća, Valpova, Bizovca i Petrijevaca i krenuli u ozbiljan rad. Rekao je da će im računalo i pisač dobro doći u tom poslu, a uskoro će se povezati i s drugim udrugama pa i onima koje okupljaju civilne žrtve rata i tako objedinjeni biti zamjetna snaga na promicanju digniteta Domovinskog rata i branitelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content