Novosti|

U okviru Poziva za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2013. godini za Program održivog razvoja lokalne zajednice koje je raspisalo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Grad Belišće nominirao je tri projekta ukupne vrijednosti oko 2.000.000 kuna.

Projektom “Rekonstrukcija društvenih prostorija u Gatu”, vrijednosti 777.192,65 kn, planira se obnoviti zgrada “stare škole” u Gatu kako bi se osigurali uvjeti za rad udruga te odvijanje društvenog, kulturnog i sportskog života u belišćanskom prigradskom naselju.

Kroz projekt “Obnova Doma umirovljenika i adaptacija dnevnog boravka za starije i nemoćne” u planu je obnova postojeće zgrade, izmjena stolarije i dotrajalog krovišta te zatvaranje terase kako bi se ista prenamijenila u dnevni boravak koji će okupljati populaciju starije životne dobi i slabijih financijskih primanja. Vrijednost ovog projekta je 315.082 kn.

Izgradnja dijela biciklističke staze Belišće-Gat, duljine 1.133 m, planirana je projektom pod nazivom “Izgradnja biciklističke staze Belišće-Gat, II faza”, vrijednosti 906.146,14 kn. III. faza staze, duljine 1.000 m bit će realizirana kroz IPA CBC HU-HR.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content