Novosti|

Ragusa Stella j.d.o.o. organizator je projekta “28 Stelle” (28 zvijezda) kojemu je cilj hrvatskim građanima na zabavan i ležeran način približiti zemlje EU te istovremeno Europi predstaviti našu turističku i gospodarsku ponudu te prirodnu i kulturnu baštinu u obliku glazbene i gospodarske turneje kroz ukupno 28 gradova. Projekt se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Turneja je podijeljena u karavane koje prolaze dvjema rutama – sjevernom i južnom Hrvatskom.
Turneja se održava u razdoblju od 01. do 30. lipnja 2013. godine, a u gradovima kroz koje prolazi održavat će se gospodarski sajmovi autohtonih hrvatskih proizvoda te koncerti na kojima će publiku zabavljati renomirana glazbena imena iz Hrvatske te gosti iz zemalja Europske unije.
U turneju je uključeno i Belišće, gdje će se program održati 02. lipnja na nogometnom stadionu, s početkom u 16 sati, a planiranim trajanjem do 02 sata.
Besplatni zabavni program je izuzetno atraktivan, jer će u njemu sudjelovati: Danijela Martinović, Petar Grašo, Gazde, Oliver Dragojević, Baruni, Novi fosili, Dalmatino, Milo Hrnić i klapa Ragusa, klapa Sv. Florijan, Zlatko Pejaković, Die Grübertaler pa je zajamčena izuzetna posjeta sajma koji će biti smješten u blizini ulaza na stadion. Uz to osigurat ćemo promociju izlagača na sajmu putem internetske televizije tijekom izlaganja i u kasnijim terminima. Za sudjelovanje na sajmu naplaćivat će se kotizacija od 200 kuna za pokriće troškova.
Prijaviti se možete na e-mail: vladimir_vazdar@yahoo.com ili na mobitel: 091 512 7220.
Srdačno vas pozdravljamo
Direktorica marketinga:
Jelena Katalenić
031 664 813

Odgovori

Close Search Window
Skip to content