Novosti|

DSC03308 U petak, 1. ožujka 2013. godine, gradonačelnik Zvonko Borić, zamjenica gradonačelnika Marija Ilić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić primili su u Gradskoj upravi u Belišću Gordanu Papišta, osobu godine izabranu u 2012.godini, od strane čitatelja Tjednika Valpovštine i drugih sugrađana na području grada i glumca i redatelja Ivicu Koprivnjaka, člana Amaterskog kazališta Belišće.

Gordana je voditeljica Programa „Pomoć u kući starijim osobama“ koji se provodi već petu godinu zaredom, te je inicijator nebrojenih kreativnih radionica i druženja. Prema riječima „svojih“ štićenika ona je vrijedna, požrtvovna i puna razumijevanja za sve staračke probleme, a odlikuje ju veliki optimizam koji nesebično prenosi na sve oko sebe, bez obzira radi li se o djeci, mladima ili starijima.

Ivica je redatelj i glumac koji je postigao zapažene uspjehe glavnom muškom ulogom u predstavi „Tri seoska sveca“. Prošle godine, na 30. smotri kazališnih amatera Slavonije i Baranje u Županji osvojio je nagradu za najbolju mušku ulogu.
Zajedno s još dvadeset glumaca iz drugih predstava, nominiran je za najbolju mušku ulogu 25. Smotre kazališnog stvaralaštva Vukovarsko-srijemske županije, održane u veljači ove godine u Retkovcima, gdje su se dodjeljivala i druga priznanja i nagrade za izniman doprinos i pomoć u razvoju kulturno-umjetničkog amaterizma Vukovarsko-srijemske županije.

Gradonačelnik im je čestitao na ostvarenim uspjesima i izrazio želju da u budućem radu i dalje doprinose sebi, svojoj obitelji i široj društvenoj zajednici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content