Novosti|

U ponedjeljak, 21. siječnja u prostorijama NK Podravac održana je godišnja izvještajna skupština Udruge športskih ribolovaca Podravac Bistrinci. Godišnja skupština bistrinačkih ribiča imala je i slavljenički karakter. Naime, u 2012. godini navršilo se 45 godina rada i uspješnog djelovanja udruge koja danas ima preko stotinu članova i po veličini je druga udruga u Zajednici.

Udruga je u prošloj godini zabilježila nešto veći broj članova u odnosu na prethodnu godinu i među rijetkim je udrugama koje se mogu pohvaliti ovim podatkom. U bistrinačkoj udruzi trenutno je 93 seniora, sedam je seniorki, pet ratnih vojnih invalida što u konačnici čini 105 članova i 15 članova kadeta.

Na skupštini su izneseni i planovi za 2013. godinu: organizacija društvenih natjecanja za sve kategorije, organizacija memorijala Dragan Fumić, nastavak rada s kadetskom ekipom, nastavak radova na odmorištu, održavanje staze za natjecatelje i nadalje uređivanje odmorište Drava. I u ovoj godini u planu je održati Ribarsku noć kao i pojačati sve aktivnosti vezane uz izgradnju vodenice na Dravi i skele za prijevoz pješaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content