Novosti|

U petak 20. prosinca 2013 godine. u prostorijama NK Podravca u Bistrincima odražano je sedmu godinu zaredom tradicionalno druženje članova energetičara Belišće. Ovakav naćin druženja prvi puta započelo je još 2007 godine.
Dobar odaziv na ovo druženje dokaz je dobre suradnje i međusobnog uvažavanja članova i gostiju. Društvo energetičara danas broji osamdesetak članova, osnovano je i započelo s radom još 1974 godine u matičnoj tvrtki Belišće d.d. Trenutno unutar tvrtke Duropack Belišće d.o.o. radi i djeluje 40 članova a ostatak sačinjavaju članovi iz tvrtki usko vezanih uz energetsku struku.
Na samom početku druženja mladi član energetičara, Bojan Radulović održao je stručnu prezentaciju na temu obnovljivih izvora energije. Dobroj blagdanskoj atmosferi koja je vladala u prostorijama NK Podravca doprinjeo je glazbeni sastav „Davorin bend“ iz Belišća. Druženje je potrajalo do kasnih večernjih sati.
Predsjednik Društva Zlatko Safkin ističe kako ovakva okupljanja planiraju nastaviti i ubuduće jer je to dobar naćin za završetak godine. Na druženje su pozvani i umirovljenici što su činili i dosad, te gosti odnosno ljudi s kojima tijekom godine uspješno surađuju. Ova se ekipa tijekom godine najčešće susreće samo u prilikama vezanim za struku tako da su svi nazočni oduševljeni ovim oblikom druženja.
Pored zamjenika gradonačelnika Domagoja Varžića, na okupljanju su bili i predstavnici Društva inžinjera i tehničara, Društva kemičara i tehnologa, Zajednice tehničke kulture Valpovo – Belišće kao i predstavnici udruga s kojima uspješno surađujemo.
Društvo eneregtičara Belišće ovom prilikom zahvaljuju Gradu Belišću na pomoći u organiziranju druženja te sve ostale koji su dali svoj doprinos druženju tvrtku M&D iz Belišća, Baždar Belišće, Dado obrt, Sirius i Krep Belišće.

Odgovori

Close Search Window
Skip to content