Novosti|

U petak, 26. siječnja 2018. godine, u Centru za kulturu Sigmund Romberg održana je prigodna svečanost na kojoj su proglašeni najuspješniji u sportu grada Belišća u protekloj godini, a u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Belišća.

Prema odluci Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Belišća priznanja su dobili sljedeći pojedinci i sportski kolektivi:

PERSPEKTIVNA MLADA SPORTAŠICA
– SARA BLAŽEVIĆ – Odbojkaški  klub “Belišće”

PERSPEKTIVNI  MLADI SPORTAŠ
– NIKOLA MARAVIĆ – Košarkaški klub “Belišće”

ZASLUŽNI SPORTSKI DJELATNIK
– MILAN BORIĆ – Udruga športskih ribolovaca “Podravac” Bistrinci

NAJBOLJI SPOTRSKI KOLEKTIV
– STRELJAČKO DRUŠTVO “STJEPAN PETNJARIĆ”

NAJBOLJA  SPORTAŠICA
– ANA BERKE – ŠAHOVSKI KLUB “BELIŠĆE”

NAJBOLJI  SPORTAŠ
– MARKO JELKIĆ – Kajak klub „Belišće“

Svečanosti su, uz zamjenika gradonačelnika grada Belišća Domagoja Varžića, prisustvovali i gradonačelnik grada Valpova Matko Šutalo, glavni tajnik Športske zajednice OBŽ-a Dubravko Ižaković sa suradnicima, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Đakova Tihomir Benke te brojni drugi sportski dužnosnici.

U svome obraćanju zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić čestitao je svim sportašima na uspjesima postignutim u protekloj godini te im zaželio mnogo dobrih rezultata u novoj zahvalivši im što su svojim rezultatima doprinijeli tome da Belišće protekle godine bude Europski grad sporta, a ove godine dio Europske regije sporta Slavonija i Baranja.

Za dugogodišnji rad na razvoju i promicanju sporta u gradu Belišću Zajednica športskih udruga grada Belišća dodijelila je priznanja BRANKU KAPTALANU i dr.med. ZDENKU SALAJIĆU.

Plaketa i priznanje za 60 godina uspješnog djelovanja dodijeljena je KUGLAČKOM KLUBU “ŽELJEZNIČAR” Belišće, a za 65 godina STRELJAČKOM DRUŠTVU “STJEPAN PETNJARIĆ” Belišće i ŠAHOVSKOM KLUBU “BELIŠĆE”.

Ovom je prigodom Športska zajednica Osječko-baranjske županije, a na prijedlog Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Belišća, dodijelila plaketu JOSIPU KALEMU iz Odbojkaškog kluba “Belišće” za unapređenje i razvoj odbojke.

U ime svih ovogodišnjih dobitnika priznanja zahvalio se Milan Borić.

U glazbenom su dijelu programa nastupili Meri Andraković, Fran Šerić, Adalbert Gyerek Bela, Lucija Šimić, Sandra Stubičan, Matej Vidranski, Lana Loknar, Ana Šikić te članovi Zabavnog orkestra Amaterskog kazališta.

Svečanost je završena obraćanjem predsjednika Zajednice športskih udruga grada Belišća Milana Zamaklara i zajedničkim fotografiranjem.

Foto: Tin Lacković, Zaim Saljiji

Odgovori

Close Search Window
Skip to content