Novosti|

U povodu Međunarodnog dana muzeja 18. svibnja, dvanaestero djece iz Gorice Valpovačke u pratnji predsjednice Vijeća mjesnog odbora Jasne Repček došlo je, u četvrtak, u dvosatni organizirani posjet gradu Belišću. Goste je, u Velikoj vijećnici dočekao gradonačelnik Zvonko Borić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić koji su ih počastili sokovima i s njima obišli prostorije gradske knjižnice i zgradu gradske uprave.

Nakon toga djeca su razgledala sportsku dvoranu i okušala se u kuglanju, dovezli su se u muzej i tijekom razgledavanja stalnog postava pokazali veliko zanimanje za sve budući im je to bio prvi posjet. Prošetali su do Palače Gutmann i užim centrom grada gdje su se rashladili sladoledom. Obilazak je završen vožnjom kombijem do mosta 107. brigade HV na Dravi gdje su se također kraće zadržali u razgledavanju, a posjetili su i teretanu Kajak kluba. Veliku pomoć pružila je voditeljica projekta Pomoć u kući, gđa Gordana Papišta, koja je djecu prevezla iz Gorice i pobrinula se za njihov sretan povratak.

Ovaj posjet, za koji se nadamo da je prvi u nizu i da će ga slijediti i drugi sugrađani s područja bivše Valpovštine, organiziran je u želji da prikaz razvoja industrije, naselja i društvenog života mjesta starog gotovo 130 godina približimo mlađim naraštajima kako bi što bolje upoznali svoj zavičaj.

3 Replies to “DJECA IZ GORICE VALPOVAČKE POSJETILA BELIŠĆE”

  1. créditos online napisao:

    Necesita urgentemente un préstamo hipotecario o un gran préstamo de inversión, consulte nuestras listas de todas las ofertas de préstamos.

  2. sildenafil pills napisao:

    I am also commenting to let you know what a nice encounter my wife’s girl had studying your web site. She mastered several pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other individuals with ease know precisely some problematic subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for producing these practical, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Kate.

  3. Thank you for every one of your labor on this web site. My daughter really loves managing investigations and it’s really obvious why. Most people learn all regarding the lively mode you present rewarding techniques through this web site and even inspire participation from some others on the point then our favorite princess is really starting to learn a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You are always doing a splendid job.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content