Novosti|

U utorak, 22. svibnja, s početkom u 12 sati Gradonačelnik Zvonko Borić primit će u Gradskoj upravi grada Belišća studentice Menadžmenta iz Belišća Mariju Dražić, Sarah Gilming i Ivu Soldo, koje su osvojile drugo mjesto na najpoznatijem studentskom natjecanju na razini Republike Hrvatske pod nazivom Case Study Competition.

Ovo najpoznatije studentsko natjecanje već sedmu godinu za redom organizira udruga eSTUDENT na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, uz još tri fakulteta, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića. Od prošle akademske godine natjecanje je prošireno na sva sveučilišta u Republici Hrvatskoj. Cilj natjecanja jest povezati najbolje studente u Hrvatskoj sa najboljim tvrtkama koje posluju u RH kako bi mladi ljudi što prije počeli surađivati i stjecati vještine za skori profesionalni život. Studentima se dodjeljuju stvarni poslovni slučajevi poduzeća koja sudjeluju u natjecanju nakon čega studenti imaju mjesec dana kako bi ponudili idealno rješenje za određenu poslovnu situaciju.

Studentice Menadžmenta iz Belišća Marija Dražić, Sarah Gilming i Iva Soldo o svojoj prijavi na natjecanje nisu dugo razmišljale. Uz suradnju sa prijateljicom studenticom ekonomije na smjeru Marketing Matejom Cah, priložile su drugo najbolje rješenje za povećanje prodajnih rezultata i izgradnju vjerodostojnog branda na tržištima Europske unije – izvozna ofenziva za Printera Grupu, vodeću tvrtku grafičke industrije na tržištu Republike Hrvatske. Na Završnoj ceremoniji održanoj 16. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu djevojke su proglašene kao drugoplasirani tim, osvojivši tako privilegiju odrađivanja pripravništva u Printera Grupi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content