Novosti|

Novoosnovana udruga Kazalište mladih Belišće novu je školsku godinu započela s mnoštvom aktivnosti. Među prvim aktivnostima bio je izlet učenika šestih razreda koji su u prošloj kazališnoj sezoni glumili u predstavi Crvenkapica. Početkom ljeta organizirano je sa članovima kluba „Baraber extreme team“ druženje djece koja su glumila u predstavi Duh u močvari i Crvenkapica. Uz brojne sportske aktivnosti, druženje je nastavljeno na odmorištu Drava u Bistrincima.
No, dramska scena belišćanske mladeži za nastavak jeseni ima puno ozbiljnije planove – s radom je započela Mala škola glume, osnovana je i srednjoškolska sekcija (po prvi put na našem području), a već su dogovorena i neka gostovanja s prošlosezonskim predstavama Crvenkapica i Čudnovate zgode šegrta Hlapića te nastavak rada s osnovnoškolcima. Za kazališnu sezonu 2013/14. najavljeno je čak pet premijera, mnogobrojna gostovanja te kazališni susreti u Belišću.
Predstavnik Kazališta mladih Igor Angirević ističe dobru suradnju s Baraber extreme teamom kroz sportsko-rekreacijski turizam te napominje kako su gradonačelnik Dinko Burić i njegovi suradnici podržali aktivnosti i rad Kazališta mladih Belišće. Posebno se zahvalio zamjenici gradonačelnika Ljerki Vučković na pomoći pri realizaciji prvog većeg gostovanja u Split ove jeseni. Ovim putem Kazalište mladih Belišće poziva sve građane Valpovštine da dođu pogledati nastupe belišćanskih malih glumaca na Festivalu bundeva te predstave tijekom Dječjeg tjedna u Belišću i Valpovu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content