Novosti|

U utorak, 19. prosinca 2017. godine, održan je božićni koncert glazbenih odjela u prostorijama Glazbene škole u Belišću, a povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Koncert je najavio ravnatelj Osnovne škole Matije Petra Katančića Valpovo Dalibor Košutić ne krijući svoje oduševljenje učenicima, njihovim radom i zalaganjem koji je rezultirao i brojnim međunarodnim nagradama. Osim toga, zahvalio je Gradu Belišću na podršci i pomoći.

Zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković pozdravljajući okupljene zahvalila se svima koji su zaslužni za ovaj koncert i pohvalila trud djece ujedno zaželivši svim okupljenima sretne božićne i novogodišnje blagdane.

Koncert su otvorili članovi Tamburaškog kvarteta, a nakon njih nastupili su: Vendi Vicić i Stela Vileta na klaviru, Teo Matković na trubi, Stela Marković na gitari, Megi Vujnovac na rogu, Alen Stjepanović na bisernici, David Grgić na gitari, Nikolina Belić na klarinetu, Hana Jakopiček, Leona Gelenčer, Lana Vujnovac, Laura Kupanovac, Petra Grgurić na klaviru, Adrian Ivanković na saksofonu, Ema Vujičić na gitari, Ivan Cimerman na braču, Leona Škrinjar i Lucija Šimić na flauti, Fabijan Medved i Tomislav Slačanac na saksofonu, klavirski duo Mia Jelkić i Leona Ivanković te gitaristički duo Mislav Sušić i Matko Varžić.

Nakon nastupa Tamburaškog orkestra i Olega Radolića na saksofonu i njihove izvedbe skladbe Sretan Božić svakome, koncert je završen izvedbom skladbe Feliz Navidad Dječjeg zbora uz pratnju Gee Antunović na violini.

U pripremi malih glazbenika sudjelovali su sljedeći profesori: Sandra Lovrinčević, Hrvoje Nemec, Danijel Čehajić, Davor KUzmanović, Martin Hoffmann, Tihana Ivanković, Vesna Rezo, Domagoj Vukadin, Zoran Vlajnić, Denis Ravlić i Monika Cvenić te kao klavirska pratnja Branimir Pepić.

Foto: Zaim Saljiji

Odgovori

Close Search Window
Skip to content