Novosti|

Grad Belišće i Savjet mladih Grada Belišća bit će domaćini Koordinaciji savjeta mladih RH u sklopu Pannonia Academy, konferencije gradskih savjeta mladih RH u organizaciji Savjeta mladih Grada Osijeka, Savjeta mladih Grada Belišća, Savjeta mladih Osječko-baranjske županije te Koordinacije gradskih savjeta mladih RH.

Konferencija će se održavati od 15.12. do 17.12.2017. godine u Belišću i Osijeku.

Na Konferenciji će sudjelovati 50-tak članova savjeta mladih iz cijele RH te ostali zainteresirani sudionici.

Otvorenje konferencije održat će se 15.12. u Velikoj vijećnici Grada Belišća s početkom u 17 sati, nakon čega slijedi predavanje na temu „Mogućnosti financiranja kroz nacionalne i EU fondove“.

Konferencija se nastavlja drugog dana odlaskom predstavnika Koordinacije gradskih savjeta mladih RH u posjetit Vukovaru te odavanjem počasti i polaganjem vijenaca na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata.

Istog dana u  Osijeku u prostorima Ekonomskog fakulteta održati će se panel-rasprava „Hrvatska u svijetu od samostalnosti do danas“ s početkom u 16 sati.

Svoj dolazak na panel raspravu potvrdili su: zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan, zastupnik u Europskom parlament Jozo Radoš,  predsjednik Odbora za vanjske poslove u Hrvatskom saboru dr.sc. Miro Kovač, i direktor Lokalne razvojne agencije Grada Belišća Mario Marolin.

Trećeg dana Konferencije održat će se izborna skupština na kojoj će Koordinacija gradskih savjeta mladih RH izabrati novo vodstvo te izmjene i dopune statuta.

Savjet mladih Grada Belišća poziva sve zainteresirane mlade da se priključe Konferenciji, a svoj dolazak potvrde najkasnije do četvrtka 14.12. na e-mail sm.belisce@gmail.com

Savjet mladih Grada Belišća

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content