Novosti|

Voditeljica programa Pomoć u kući starijim osobama Belišće Gordana Papišta, izvijestila nas je o svim aktivnostima u kojima su korisnici, djelatnici i volonteri sudjelovali u proteklom razdoblju. Osim redovnog obilaska korisnika, druženja s njima, pa čak i rođendanskih proslava, nedavno je u Iloku organiziran drugi seminar za djelatnice u Programu starijih osoba na međužupanijskoj razini. Seminar je održan u sklopu obilježavanja Svjetskog humanitarnog dana, a predavanje je održala časna sestra Karmela Dominiković iz Đakova. Teme seminara bile su „Opće bolesna stanja čovjekovog duha“ i „Što čovjek današnjice još ne zna“. Sudjelovao je velik broj gerontodomaćica iz više slavonskih gradova, a iz Belišća je bilo pet gerontodomaćica i voditeljica Gordana.

Zanimljivo je spomenuti i kako su djelatnici i volonteri PUK-a Belišće, uz veliku pomoć korisnika i Belišćanke Slavice Kljajić, sudjelovali na Slavonskom sajmu u Osijeku, gdje je pekmez od plavih šljiva koji su napravili osvojio brončanu medalju.

Uz pripreme za nadolazeće blagdane, posebno za sudjelovanje na belišćanskom božićnom sajmu, program Pomoć u kući Belišće organizator je tečaja joge, namijenjenog svim dobnim skupinama, i mlađima i starijima, koji će se održavati u prostorijama Doma umirovljenika pod vodstvom stručne osobe. Pozivaju se svi zainteresirani da se jave voditeljici Gordani Papišta na telefon broj 091 751 5254.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content