Novosti|

turnir2013U subotu, 1. lipnja u organizaciji Boćarskog kluba Belišće održan je 2. Memorijalni turnir “Marijan Jakšić” Natjecalo se u parovima, te u disciplini bližanje u krug i precizno izbijanje, gdje jedan igrač bliža, a drugi gađa bulina te im se zbrajaju rezultati. Pored dvije domaće ekipe sudjelovalo je još šest ekipa prijateljskih boćarskih klubova i to: Fešk, Neptun, Retfala, Sveti Luka, Veterani Vuka i Višnjevac.

Nakon okupljanja sudionika na gradskom boćalištu turnir je otvorio predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Branko Kaptalan, a potom je predsjednik Zajednice uz pratnju predstavnika Boćarskog kluba posjetio mjesno groblje u Belišću. Na groblju je paljenjem svijeće odana pošast Marijanu Jakčišću, osnivaču i prvom predsjedniku Kluba po kojem ovaj turnir i nosi ime. Također je odana počast i svim preminulim članovima kluba koji ima kratku, ali slavnu povijest.

Pobjednici su dobili pehare za prva tri mjesta, pehar za prvo mjesto u bližanju i preciznom izbijanju, te veliki, prelazni pehar za pobjednika turnira.

Ekipa Belišće I ( Savo Savić, Ivica Vasilj, Stjepan Nađ) pobjednik je ovogodišnjeg turnira. Drugo mjesto osvojila je ekipa Svetog Luke (Ivica Validžić, Marinko Vitić), dok treće mjesto osvaja Belišće II (Pero Vasilj, Igor Bouše).

Prvo mjesto u bližanju (Ivan Ćurić) i preciznom izbijanju (Franjo Gavranović) odnosi ekipa Višnjevca.

Nagrade najuspješnijima uručio je predsjednik ZŠU Belišće, koji je ujedno i zahvalio sudionicima i organizatorima na odličnom turniru, te ga ujedno i zatvorio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content