Novosti|

U petak, 10. svibnja 2013. godine s početkom u 9 sati, na Gradskom stadionu NK Belišće, Ljudevita Gaja 30, održat će se 12. Olimpijski festival dječjih vrtića Osječko-baranjske županije u organizaciji grada Belišća i Zajednice športskih udruga grada Belišća. Osim domaćina, Dječjeg vrtića „Maslačak“ Belišće sudjelovat će još 9 vrtića, ukupno 400 djece.
Djeca će se natjecati u 5 disciplina i to: trčanje na 50 m, trčanje štafete, bacanje loptice, skok u dalj i nogomet. U svim disciplinama pobjednici osvajaju zlatne, srebrne i brončane medalje dok će pehari biti dodijeljeni za fair play i ukupnom pobjedniku.
Olimpijski festival dječjih vrtića organizira se na području Republike Hrvatske i održava se svake godine u svibnju. Ovim projektom Hrvatski olimpijski odbor promiče olimpijske ideale kao što su poštivanje pravila igre, poštivanje drugih natjecatelja, poštivanje službenih osoba koje su zadužene za provođenje pravila, fair play, samodisciplina, timski rad, samopoštovanje i odbacivanje nasilja. Cilj projekta je promocija olimpizma, odgajanje djece putem športa i poticanje harmoničnog razvoja intelektualnih, psihičkih i fizičkih vrlina djeteta.
Pozivamo sve građane da dođu i podrže ovaj festival dječjih vrtića!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content