Natječaji i javni pozivi grada Belišće|

Dana 4.2.2.011. godine (petak) održat će se RODITELJSKI SASTANAK za roditelje polaznika kraćeg programa PREDŠKOLE. Za roditelje naših polaznika u Belišću, sastanak će se održati u dvorani Dječjeg vrtića “Maslačak”, s početkom u 10,00 sati. Za roditelje polaznika programa predškole iz Tiborjanaca, Veliškovaca i Gata, roditeljski sastanak će se održati 4.2.2011. godine (petak), u 13,00 sati, u prostoru područne osnovne škole u Veliškovcima.

Cilj ovih sastanaka je upoznati roditelje s osnovnim smjernicama kraćeg programa predškole te organizacijom rada tijekom tri mjeseca njegovog trajanja. Početak rada predškole u Belišću i Veliškovcima bit će 7.2.2011. godine (ponedjeljak).

U Belišću program će se odvijati u vremenu od 9,00 do 12,00 sati u prostoru matičnog vrtića, a u Veliškovcima u vremenu od 13,00 do 16,00 sati, u prostoru područne osnovne škole. Voditeljica kraćeg programa predškole za Belišće i Veliškovce bit će kolegica Valentina Mandić, odgojiteljica predškolske djece.

One Reply to “Poziv roditeljima predškolaca”

  1. venlor pills napisao:

    A lot of thanks for each of your hard work on this web page. Kim really likes going through investigation and it’s really easy to understand why. Many of us know all of the dynamic method you make powerful strategies on this web blog and as well as improve participation from people on that issue so our girl is in fact learning a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. You are conducting a really good job.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content